Servicii complete de stomatologie în Suceava și Fălticeni

STOMATOLOGIE

Consultația stomatologică presupune evaluarea statusului cavității orale, cu ajutorul acesteia stabilindu-se un diagnostic și un plan de tratament corect. Este recomandat a fi facută cel puțin o dată la 6 luni.

IMPLANTURI DENTARE

Implantul este folosit pentru a substitui lipsa unei rădăcini astfel încât reconstiutuirea coronară a dintelui pierdut să poată avea suport. Acesta mai poate fi folosit și ca suport pentru o punte din porțelan în cazul edentației, astfel încât să se evite protezarea.

TEHNICA DENTARA

Laboratorul nostru, cu o experientă de 14 ani, este modernizat continuu implementând noi tehnologii, ajungând să fie unul dintre cele mai reprezentative laboratoare de tehnică dentară din zonă.

RADIOLOGIE

Radiografiile dentare sunt necesare pentru stabilirea unui diagnostic dentar complet și corect.

 

ORTODONȚIE

Ortodonția tratează probleme de malocluzie și malpozitie dentară (inchiderea sau ocluzia incorectă a celor doua arcade și poziționarea incorectă a dinților pe arcada).

 

PROTETICA DENTARA

Pierderea unui dinte se tratează prin înlocuirea acestuia cu o lucrare protetică, dacă funcția lui nu poate fi compensată. Există situații în care cele mai indicate sunt punțile și coroanele dentare.

 

CHIRURGIE ORO-MAXILO-FACIALA

Chirurgia orală și preimplantarea includ toate tratamentele chirurgicale limitate la nivelul cavității orale, care sunt compatibile cu tratamentele de chirurgie dentară.

 

ESTETICA DENTARA

Această specializare se adresează pacienților care-și doresc dinți sănătoși, bine aliniați, cât mai armonizați cu fizionomia și nu în ultimul rând, cât mai albi. Acordăm atenție tuturor aspectelor care țin de dantură.

 

ENDODONTIE

Prevenirea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pulpei dentare, radăcinilor dentare și regiunii periapicale. Tratamentul endodontic este tratamentul canalului și a camerei pulpare care se găsesc în interiorul dintelui.

ODONTOTERAPIE (tratamentul cariilor dentare)

Caria dentară este o boala comună a omului caracterizată prin distrucția dintelui de la smalț spre pulpa dintelui. În lipsa tratamentului, caria dentară poate determina distrugerea dintelui.

PARODONTOLOGIE

Alături de complicațiile cariei dentare, parodontoza reprezintă una dintre cele mai importante cauze ale pierderii dintilor. Până nu demult această afecțiune era etichetată ca netratabilă, iar tratamentele stomatologice urmăreau doar să amâne momentul extracției.

PEDODONTIE (servicii dentare pentru copii)

Specialitatea stomatologică ce se adresează copiilor și se ocupă cu profilaxia și tratamentul dinților de lapte și a dinților permanenți tineri.

 

URGENTE STOMATOLOGICE

Nu lăsa durerea să te chinuie. O să-ți readucem zâmbetul pe buze în cel mai scurt timp, iar ambianța deosebită te va face sa uiți definitiv de durere.

 

Atunci când periuța de dinți este folosită pentru o perioadă prea îndelungată își pierde din eficiență în curățarea dinților și îndepartarea plăcii dentare. Multe periuțe de dinți manuale și electrice au indicatori care te vor informa când e timpul să fie schimbate.

Ovidiu Lungu

medic stomatolog

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − two =

Formular programare online

6 + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This